Johnny Hallyday(* 15 xuño 1943 en París, Francia), polo nome realJean-Philippe Smet, foi un cantante e actor francés. Desde o inicio da súa carreira, dedicouse ao rock and roll e ao pop no mundo de fala francesa, ás veces chamado "Elvis Presley". Emitido 39 Gold e 17 Platinum Plates.

1997 foi unha Legión de Cabaleiro de Honra.

Discografía

Álbums da serie

  • Ola Johnny(1960, Vogue)
  • Nous les Gars, Nous les Filles(1961, Vogue)
  • Tête e Tête avec Johnny(1961, Vogue)
  • Ola les Copains!(1961, Philips)
  • Johnny Hallyday canta os Rockin 'Hits de América(1962, Philips)
  • Les Bras en Croix(1963, Philips)
  • Les Rocks les Plus Terribles(1964, Philips)
  • Halleluyah(1965, Philips)
  • Johnny Chante Hallyday(1965, Philips)
  • La Génération Perdue(1966, Philips)
  • Johnny 67(1967, Philips)
  • Jeune Homme(1968, Philips)
  • Rêve et Amour(1968, Philips)
  • Rivière ... Ouvre ton Lit(1969, Philips)
  • Vida(1970, Philips)
  • Bandeira Délit(1971, Philips)
  • País-Folk-Rock(1972, Philips)
  • Insolitudes(1973, Philips)
  • É t'Aime, Je t'Aime, Je t'Aime(1974, Philips)
  • Rock'n Slow(1974, Philips)
  • Rock e Memphis(1975, Philips)
  • Promesa de La Terre(1975, Philips)
  • Derrière l'Amour(1976, Philips)
  • aldea(1976, Philips)
  • C'est la Vie(1977, Philips)
  • Solitudes e Deux(1978, Philips)
  • Hollywood(1979, Philips)
  • À partir de Maintenant ...(1980, Philips)
  • En Pièces Détachées(1981, Philips)
  • Paso facile(1981, Philips)
  • Quelque Parte un Aigle(1982, Philips)
  • Medo(1982, Philips)
  • Entre Violencia e Violon(1983, Philips)
  • Hallyday 84: Nashville en directo(1984, Philips)
  • VO(1984, Philips)
  • Actitude Rock'n'Roll(1985, Philips)
  • Gang(1986, Philips)
  • Cadillac(1989, Philips)
  • Isto non cambia un home(1991, Philips)
  • Cidade bruto(1994, Philips)
  • Lorada(1995, Philips)
  • Sei(1998, Philips)
  • Sangue por sangue(1999, Philips)
  • Para a vida, ata a morte!(2002, Mercurio)
  • Ma Vérité(2005, Mercurio)
  • Le Cœur d'un homme(2007, Warner Music France)
  • Ela nunca vai acabar(2008, Warner Music France)

Álbums en directo

  • Fans de Johnny et Ses no Rock'n'Roll Festival(1961, Vogue)
  • À l'Olympia(1962, Philips)
  • Olympia 64(1964, Philips)
  • Olympia 67(1967, Philips)
  • Au Palais des Sports(1967, Philips)
  • Que Je t'Aime(1969, Philips)
  • Viva no Palais des Sports(1971, Philips)
  • Palais des Sports(1976, Philips)
  • Pavillon de París(1979, Philips)
  • Vivir(1981, Universal Music)
  • Palais des Sports 1982(1982, Universal Music)
  • Au Zénith(1984, Universal Music)
  • À Bercy(1987, Universal Music)
  • Danza en Chaleur de Bercy(1990, Universal Music)
  • Bercy 92(1992, Universal Music)
  • Parc des Princes(1993, Universal Music)
  • À A Cigale(1994, Universal Music)
  • Lorada turismo(1995, Universal Music)
  • Destino Vegas(1996, Universal Music)
  • Johnny Allume le Feu: Stade de France 98(1998, Universal Music)
  • 100% Johnny: Live e La Tour Eiffel(2000, Universal Music)
  • Olympia 2000(2000, Universal Music)
  • Parc des Princes 2003(2003, Universal Music)
  • Flashback Tour Live(2006, Warner Music)
  • La Cigale(2007, Warner Music)
  • 66 Tour: Stade de France 2009(2009, Warner Music)

Entre na súa conta

×
Esqueciches o teu detalles?
×

Subir

acción
GTranslate Please upgrade your plan for SSL support!
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!